Založ si blog

Kúpeľňový nábytok

Kúpeľňový nábytok

Zariaďovanie interiéru nespočíva len v zariadení samotných izieb. Svoju pozornosť si rovnako vyžadujú aj iné miestnosti, ktoré aj keď si neuvedomujeme využívame pravidelne a veľmi často. Reč je o samotnej kúpeľni. Aj keď kúpeľňa nie je priestorom, ktorým sa ideme chváliť, chceme ju mať peknú a elegantnú.
Veľkým faktorom pri záverečnom dizajnovom hodnotení zohráva práve kúpeľňový nábytok. Práve s ním prichádzame do kontaktu a práve on nám ostáva najdlhšie v pamäti.
V súčasnosti sa ponúka veľké množstvo materiálu, no výber ideálneho a toho najkvalitnejšieho je práve na nás. V kúpeľni pravidelne zápasíme s vlhkosťou a množstvom vody. Práve preto je potrebné aby nábytok dokázal do istej miery vlhkosti a vode odolať. Cenovými reláciami sa následne zvyšuje aj jej odolnosť. Medzi lacnejšie prevedenie, no nie až tak dokonale odolné sa považujú laminátové drevotriesky. Svojou povrchovou úpravou pôsobia veľmi vkusne, elegantne, ale ich životnosť nie je až tak veľmi výrazná. Ďalším prevedením kúpeľňového nábytku je masívne drevo. V prípade exotických drevín ako je teak, či zebrano sa nevyžaduje až tak výrazná povrchová úprava pretože drevo je svojou prirodzenosťou schopné odolávať vode a vlhkosti. Avšak pri použití jeho európskych „bratov“ ako je čerešňa, javor a podobne je potrebné rátať s kvalitnejšou povrchovou úpravou, ktorú budete musieť pravidelne obnovovať. V tomto prípade je kúpeľňový nábytok odolnejší a tým vám vydrží podstatne viac ako drevotrieska.
Zaujímavými doplnkami sú aj ratan, nerez, sklo, či dokonca kovaný nábytok. Svojim prevedením pôsobia zaujímavo a dokážu vzbudiť dojem nadčasovosti. Vyberte si preto kúpeľňový nábytok, ktorý dokáže splniť vaše predstavy a súčasne vám bude schopný slúžiť po dlhý čas. Oslovte aj vy odborníka a nechajte si poradiť pri zariaďovaní vašej kúpeľne.

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 133618x
Priemerná čítanosť článkov: 5139x

Autor blogu