Založ si blog

Drevený záhradný nábytok z masívu

Záhradný nábytok

 

Jar je už takmer tu a nás čaká okrem prác v záhrade aj príjemný relax, či posedenie v prírode v kruhu blízkych. Pre umocnenie príjemnej atmosféry a obklopený prírodou však potrebujete aj tak malý detail ako je záhradný nábytok. Záhradný nábytok z masívu sám o sebe predstavuje eleganciu, pevnosť a trvácnosť už na prvý pohľad. Napriek tomu jeho výberu je potrebné venovať dostatok času a samozrejme aj pozornosť aby ste si vybrali skutočne kvalitné záhradné sedenie.

 

Kvalitný záhradný nábytok sa vyrába z prvotriedneho masívu ako je dub alebo smrek. Jednotlivé časti dreva podliehajú kvalitnému sušeniu v sušiarni, následne je nábytok ošetrený voči hmyzu a povrchovo upravený podľa požiadaviek zákazníka. Či už sa jedná o klasickú úpravu lakom alebo aj farebnej úpravy prírodným moridlom.

smrekova lavička z dreva

smrekova lavička z dreva

Záhradný nábytok tvorí masívny záhradný stôl, ktorého rozmery si môžete určiť aj vy samy. K nemu náležite prislúchajúce záhradné lavice poprípade záhradné kreslá. Pri výbere sa odporúča rovnaký materiál aby lavice aj stôl tvorili dokonalý celok.

Aj keď existuje viacero druhov materiálu, z ktorých sa záhradné sedenie vyrába uvažujete prečo si vybrať práve masívne drevo?

 

Masívne drevo je prírodný materiál, dokáže sa dokonale prispôsobiť okoliu a taktiež odolať poveternostným podmienkam a aj ostrému slnku. Plast časom dozreje a nepomôže mu žiadna povrchová úprava. Rovnako je to aj s umelým ratanom alebo ratanom nižšej kvality. Tie vplyvom vonkajších živlov stratia svoju pružnosť a rovnako sa v ich špárach uchovávajú rôzne nečistoty a prach, ktoré je dosť náročné neskôr vyčistiť.

záhradné smrekové sedenie

záhradné smrekové sedenie

Masívne drevo dokáže po dlhé roky uchovať svoj pôvodný dizajn a jeho údržba je veľmi jednoduchá. Jednoducho postačí utrieť handrou od nečistôt a približne raz ročne naniesť nový lak aby ste sedeniu navrátili svoj pôvodný vzhľad. Takto aj po desaťročiach bude vaše sedenie vyzerať ako nové.

 

V dnešných časoch sa viac oplatí investovať do kvality ako sa len nechať nahovoriť na super akcie. Vyberajte preto s rozumom a oslovte samotného výrobcu, ktorý vám záhradný nábytok odporúča.

 

 

Fotografie použité so súhlasom nabytokmirek.sk

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 133457x
Priemerná čítanosť článkov: 5133x

Autor blogu