Založ si blog

Drevený nábytok

Nábytok z masívu

nabytokmirek.sk

Zariadenie interiéru si v mnohých prípadoch vyžaduje dostatok času, chuti niečo začať a tak isto jemného cítenia a zmysel pre detail. Aj keď disponujete všetkými týmito vecami a nemáte vhodný nábytok tak zariadenie je pomerne náročné. Mnohý túžime po elegantnom dizajne a nábytku, ktorý bude súčasne aj kvalitný.

Vysoká kvalita nábytku

V súčasnosti môžeme nájsť rôzne druhy nábytku, ktoré sľubujú dlhodobo nemenný vzhľad a vysokú kvalitu. Avšak musíme si uvedomiť, že drevotrieska rozhodne do tejto kategórie nepatrí. Pre kvalitný a dlhotrvácny nábytok je vhodné použiť masívne drevo. Práve masívne drevo ako napríklad dub, buk, borovica alebo breza ponúkajú skutočnú kvalitu. Ďalším aspektom je aj povrchová úprava. Tá ochráni váš nábytok a zabezpečí mu dlhotrvácny a nemenný vzhľad. Povrchovú úpravu si môžete zvoliť buď olej, lak alebo aj vosk.

Charizmatický interiér

Použitím vhodného nábytku dokážete oživiť ba až zmeniť celkový interiér vášho domova. Či už ste milovníkom klasiky, moderného dizajnu alebo nestarnúceho rustikálu. Zo širokej ponuky si zaručene vyberiete to svoje a dokonale si zariadite obývačku, spálňu pracovňu alebo aj detskú izbu. Z veľkého sortimentu komod, vitrín, vešiakových skríň, konferenčných stolíkov, či elegantných postelí si vyberie naozaj každý.

Nábytok z dreva

Drevený nábytok

Nábytok však nepredstavuje len zariadenie interiéru. Oživiť môžete aj svoju záhradu  vkusným záhradným sedením, ktoré zmení vašu záhradu na oázu pokoja a relaxu. Záhradné sedenie sa rovnako vyrába z kvalitného dreveného masívu, ktoré prešlo komplexnou údržbou a ošetrením. Ako povrchová úprava sa v tomto prípade preferuje olej. Aj vďaka tomu garantuje kvalitu, pevnosť a odolnosť voči nepriaznivému počasiu.

Neváhajte preto a vyberte si dubový nábytok podľa vašich predstáv, ktoré zmení nie len váš interiér, ale aj záhradu, či terasu. Doprajte si kvalitu a elegantný dizajn v podobe masívneho nábytku.

 

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 132758x
Priemerná čítanosť článkov: 5106x

Autor blogu