Založ si blog

Záhradné lavice a záhradné stoly

Záhradné stoly a záhradné lavice

Záhradný stôl predstavuje základ záhradného sedenia. Vyrába sa z masívneho dreva, čo ho predurčuje k vysokej kvalite a dlho trvácnosti. Povrchovou úpravou, ktorou je vo väčšine prípadoch olej odoláva vode, vlhkosti a samozrejme aj ostrému slnku. Štandardnými dĺžkami záhradného stola sú 150 až 200 cm. Avšak v prípade potreby je možné si u výrobcu zadefinovať svoje požadované rozmery.

Neodmysliteľnou súčasťou záhradného stola sú záhradné lavice. Tie sa rovnako ako záhradné stoly vyrábajú z masívneho dreva, ktorého povrchovou úpravou je väčšinou olej. Pri výbere záhradnej lavice sa odporúča výber z rovnakého druhu dreva ako je samotný stôl. Rozmerovo by sa záhradné lavice a záhradný stôl mali zhodovať. Takže ani v tomto prípade nie je žiaden problém výroby rozmerov podľa požiadaviek zákazníka.

Záhradné stoly a záhradné lavice predstavujú dokonalú súčasť každej záhrady. Neváhajte preto a oslovte samotného výrobcu a zadovážte si stoly a lavice podľa svojich predstáv.

 

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

tbilisi, gruzínsko, protest

V Tbilisi protestovalo vyše 20 000 ľudí proti zákonu o zahraničnom vplyve

17.04.2024 23:24

Poslanci vládnej strany Gruzínsky sen schválili návrh tohto sporného zákona v prvom čítaní.

Nemecko Rusko špionáž

Prokurátori v Nemecku obvinili bývalého zamestnanca tajnej služby zo špionáže pre Rusko

17.04.2024 23:09

Carsten Linke poprel obvinenia a povedal, že sa snažil naverbovať taktiež obvineného Arthura Ellera ako potencionálny zdroj.

beňa

V Kongu zadržali bývalého námestníka riaditeľa SIS Borisa Beňu

17.04.2024 21:24, aktualizované: 21:54

Slovenská polícia to neeviduje. Beňa bol odsúdený v roku 2021 na trojročný trest s podmienečným odkladom na päť rokov za korupciu a vynášanie informácií.

Andrej Plenkovič

V chorvátskych voľbách zvíťazila strana premiéra Plenkoviča, naznačil exit poll

17.04.2024 19:57

Stredo-pravicová Chorvátska demokratická únia by mohla v 151-člennom parlamente podľa prieskumu obsadiť 58 mandátov.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 133386x
Priemerná čítanosť článkov: 5130x

Autor blogu