Založ si blog

Drevený nábytok z masívu

 

Nábytok z masívu

 

 

Masívny nábytok už v minulosti predstavoval eleganciu a luxus. V súčasnosti sa ich obľuba rozšírila natoľko, že patria medzi top kategórie interiérového dizajnu.

 

Nábytok z masívu sa vyrába z vysokokvalitných masívnych plátov dreva, ktoré prešli komplexným sušením, ošetrením a dokonca aj povrchovou úpravou. Pod záverečnou povrchovou úpravou sa rozumie úprava buď prírodným voskom, olejom, prírodným lakom poprípade aj prírodnými moridlami, ktoré dokážu aj podľa požiadaviek zmeniť farbu nábytku.

 

Nábytok mirek

Nábytok mirek

Nábytok z masívu sa dokonale hodí do každého interiéru a vďaka širokej ponuke sortimentu tak môžete zariadiť svoj domov v elegantnom prírodnom, no veľmi elegantnom štýle. Nájdete tu sortiment ako sú vitríny rôznych rozmerov, či už presklené alebo s poličkami, sekretáre, skrine, vešiakové skrine, rôzne komody, televízne komody, knihovničky a samozrejme aj kvalitné a vysoko luxusné masívne postele.

 

Nábytok z masívu ponúka aj rôznorodosť štýlu. Svoj domov si môžete zariadiť v nadčasovom modernom dizajne, elegantnom luxuse, či dokonca zvoliť nestarnúci rustikálny dizajn, ktorý vnesie do vášho domova jemný starožitný nádych.

 

Ošetrovanie masívneho nábytku je veľmi jednoduché až takmer bezproblémové. Postačí jednoduchá handra, ktorou ju v prípade potreby utriete od prachu. Pokiaľ si to bude nábytok vyžadovať respektíve vy zatúžite oživiť jeho povrchovú úpravu postačí klasický prípravok na drevený nábytok. Klaďte však dôraz a vyberajte prípravok podľa povrchovej úpravy nábytku.

 

V súčasnosti sa čoraz viac oplatí staviť na kvalitu ako nakupovať lacné veci, ktorých životnosť je skutočne obmedzená. Masívny nábytok túto kvalitu garantuje. Svojim prepracovaným kovaním zaručuje pevnosť po celé desaťročia.

Neváhajte preto aj vy a zvoľte si kvalitný nábytok z masívu, ktorý nielen pôsobí elegantne a luxusne, ale zároveň v ňom máte istotu, že vám skutočne vydrží.

 

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 132757x
Priemerná čítanosť článkov: 5106x

Autor blogu