Založ si blog

Rustikálny nábytok

Rustikálny nábytok
Jedálenské súpravy

Jedálenské súpravy

Romantika, elegancia, netypický dizajn a súčasné luxus a exkluzivita. Práve všetky tieto prívlastky v sebe zahŕňa rustikálny nábytok. Svojim prepracovaným a do detailu riešeným zdobením sa práve tento druh nábytku vymyká všetkým pravidlám typickosti a rutinného stereotypu.
Svojim dizajnom zaujme už na prvý pohľad a hoci sa nejedná o najnovšiu módnu vychytávku , svoje prvenstvo vo svete dizajnu si rozhodne zaslúži.
Rustikálny nábytok je vyrobený z vysoko kvalitného masívu, ktoré svojím opracovaním zaručuje dlhodobú trvácnosť a nemenný vzhľad vášho nábytku. Farebným prevedením sa dokáže prispôsobiť vašim predstavám. Môžete si vybrať zo širokej škály odtieňov dreva, respektíve rôznou povrchovou úpravou, či už voskom, lakom alebo moridlami. V súčasnosti hlavne medzi mladšou generáciou je čoraz obľúbenejšie prevedenie v bielej farbe. Práve bielou farbou nadobudne váš rustikálny interiér nádych nadčasovosti a romantického vzhľadu.
Zariadenie celej vašej domácnosti  v rustikálnom dizajne nie je žiadnym problémom. Rustikálny nábytok ponúka sortiment do každej jednej miestnosti vo vašom interiéry. Vybrať si môžete zo širokej ponuky masívnych skríň, drevených vitrín, komod rôznej veľkosti, či prevedenia, drevené jedálenské stoly a stoličky v rôznom dizajnovom prevedení. Rovnako nemôže zaostávať ani romantická spálňa. Tá vďaka elegantne vyrezávanej posteli získa nový rozmer.
Zariaďte si preto aj vy svoj interiér v elegantnom a nikdy nestarnúcom dizajne. Oslovte priamo výrobcu a majte luxus priamo u vás doma.
Zdroj fotografie : Nábytok Mirek – Jedálenské súpravy
Kvalitný nabytokmirek.sk/sk/rustikalny-nabytok.html z masívu priamo od výrobcu

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 133459x
Priemerná čítanosť článkov: 5133x

Autor blogu