Založ si blog

RUSTIKÁLNY NÁBYTOK

Návrat v čase s rustikálnym nábytkom

Rustikálny nábytok sa považuje za akýsi luxus medzi nábytkom. Je elegantný, stále štýlový a dokáže navodiť atmosféru časov dávno minulých. Rustikálny nábytok sa vyrába so zmyslom pre detail, je kvalitný a dokonalo prepracovaný tak, aby spĺňal aj tie najnáročnejšie požiadavky. Precízne vyrezávanie a kvalitné drevo sú zárukou luxusu.

 

Výhodou rustikálneho nábytku je fakt, že sa hodí do každej miestnosti v dome. Každá izba sa tak môže pýšiť nábytkom, ktorý sa vyznačuje svojim osobitým unikátnym dizajnom. Rustikálny nábytok sa vyrába najmä z dubového, bukového, alebo aj orechového dreva tej najvyššej kvality.

 

Ako spálňový rustikálny nábytok sa označujú rustikálne vyrezávané postele, nočné stolíky, toaletné stolíky, a tiež zrkadlá a šatníkové skrine. Všetko samozrejme v rustikálnom štýle.

Obývacie izby zariadené rustikálnym nábytkom, ktorý je krásne prepracovaný, dokážu vziať aj dych. Rustikálny nábytok v obývačke prináša so sebou neopakovateľnú atmosféru. K základným kusom rustikálneho nábytku, určeného do obývacej izby patrí predovšetkým sedacia súprava a kreslá, vitríny, komody, televízne komody, či konferenčné stolíky. Rustikálny nábytok sa vyrába z toho najkvalitnejšieho masívu a u sedacích súprav sú použité aj iné, rovnako vysoko kvalitné materiály.

Jedálenské zostavy v rustikálnom štýle nepozostávajú len z jedálenských stolov a stoličiek. V jedálni je možné umiestniť aj rôzne vyrezávané komody, almary, príborníky, alebo presklené vitríny, samozrejme v rustikálnom duchu. Jedálenské stoly, ako všetok rustikálny nábytok sú z masívu, vyrezávané, pevné a kvalitné. Stoličky sú čalúnené kvalitnou látkou.

Ak si už zariaďujete celý byt v rustikálnom štýle, nezabúdajte ani na predsieň. Do predsiene môžete umiestniť vešiakovú skriňu, do ktorej si Vaši hostia budú odkladať kabáty.

 

nabytokmirek.sk/sk/rustikalny-nabytok.html priamo od výrobcu

 

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Euro / Eurá / Bankovka / Peniaze /

Števulová: Koalícia chce zastrašiť mimovládky. Michelko: Chceme zvýšiť transparentnosť ich financovania

27.04.2024 14:07

Strana Progresívne Slovensko považuje návrh novely zákona o mimovládnych organizáciách predložený SNS za protizákonný a protiústavný.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 133697x
Priemerná čítanosť článkov: 5142x

Autor blogu