Záhradný nábytok

29. mája 2013, zahrada, Záhradný nábytok

Záhradný nábytok z masívu

Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia.

Záhradná lavica

Záhradné sedenie

V súčasnosti sa však oplatí trošku zainvestovať a vybrať si záhradné sedenie, ktorého skutočnú kvalitu oceníte časom. Plastové sedenie sa časom rozpadne, plast dozreje a vy riskujete možno aj nepríjemný pád zo stoličky. Za skutočnú kvalitu záhradného sedenia sa považuje sedenie z masívneho dreva. Dôkladne presušené masívne drevo následne prechádza profesionálnym ošetrením proti plesniam a škodcom. Povrchovú úpravu si už zadefinujete vy samy a rovnako si tak môžete vybrať aj konečné sfarbenie vášho sedenia. Záhradné sedenie sa vyrába zo skutočne veľmi kvalitných drevín ako je dub alebo smrek, čo vo svojej podstate ovplyvňuje aj samotnú pevnosť a váhu sedenia. Dubová záhradná súprava

Ošetrenie záhradného nábytku

Samotné ošetrovanie masívneho záhradného sedenia je jednoduché a zvládne ho aj začiatočník. Dokonale vám postačí handra v vodou, čím jednoducho odstránite nečistoty. Dôležité je nechať potom sedenie prirodzene uschnúť. Rovnako dôležité je aj ošetrovanie počas roka. Očistené sedenie stačí dvakrát ročne ošetriť olejom. Rovnako jednoduchá je aj jeho zimná údržba. Sedeniu postačí suché miesto v podobe garáže kde bude chránené pred snehom a ľadom.

Vyberte si preto  záhradný nábytok, ktorý kvalitou a dizajnom bude plne spĺňať všetky vaše požiadavky. Oslovte odborníka a zmeňte svoju záhradu elegantnou záhradnou súpravou.