Záhradné sedenie z masívu

27. februára 2013, zahrada, Nábytok

Záhradné sedenie

Záhradné súpravy na terasy a do záhrad vyrobené z čistého dreva
zahradné súpravy

zahradné súpravy

Na balkón, na terasu, alebo do záhrady sa posedenie hodí v

ždy. Je príjemné si posedieť na čerstvom vzduchu a to nie len v letných mesiacoch, ale už aj v jari. Aby ste mali z posedenia na vzduchu čo najväčší úžitok, zaobstarajte si záhradné sedenie. Záhradné stoly, stoličky, alebo záhradné lavice sú vhodné, ak si chcete vychutnať dobré jedlo v spoločnosti rodiny a priateľov, hojdačky, kreslá, alebo sedačky vtedy, ak si chcete odpočinúť, prečítať dobrú knihu, alebo nerušene premýšľať. Každý jeden z týchto kusov nábytku si nájde vo Vašej záhrade svoje využitie.

 

Možno premýšľate, ktorý nábytok bude do Vašej záhrady vhodný. Výber je samozrejme len na Vás a na vašom vkuse. Medzi

klasiku medzi záhradným nábytkom sa považuje záhradný nábytok z dreva. Drevené záhradné sedenia pôsobia veľmi masívne a robustne, ale vďaka

svojmu prírodnému pôvodu bez problémov dizajnovo zapadnú do každučkej záhrady.

 

Ak ste zástancami extravagancie, skúste staviť na nábytok z umelého, alebo prírodného ratanu.

 

Ratanový nábytok je veľmi in a už aj u nás sa dá bežne zohnať. Ratanové pohovky a kreslá sú úplne niečo iné, ako masívne dubové lavice. Tiež prestavujú luxus a niekaždý má odvahu si takýto nábytok do svojej záhrady umiestniť. Ratanový záhradný nábytok je vhodný aj na terasy, alebo k bazénu a vyrába sa v rôznych, aj netradičných tvaroch. Taktiež aj prútený nábytok je rovnako ako ratanový, veľmi obľúbený. Pôsobí moderne a do záhrad je ako stvorený.

Pre všetky romantické duše je najvhodnejším nábytkom do záhrady kovaný záhradný nábytok. Pôsobí nežne a romanticky a dokáže vytvoriť neopakovateľnú a čarovnú atmosféru. Romantická kovová klasika vyzerá úžasne na každom pestovanom trávniku.