Založ si blog

Knihy

Čítať sa skutočne oplatí

Všade samé knihy – tak to vyzerá v nejednej domácnosti. Možno by sa zdalo, že čítanie už nie je takou obľúbenou činnosťou, ako kedysi, ale pravdou je, že aj v dnešnej dobe existuje mnoho knihomoľov, ktorí bez knihy nevydržia ani deň.

 

Každá kniha si zaslúži svoje miesto. Ak nemáte doma dostatok priestoru na to, aby ste si zaobstarali veľkú knižnicu, siahnite napríklad po menších regáloch, alebo nástenných policiach. Veľkou výhodou nástenných políc je, že je možné ich umiestniť kdekoľvek. Hodia sa skutočne do každej izby, do obývačky, do spálne, do detskej izby, ale aj na chodbu, alebo do predsiene. Ak premýšľate nad umiestnením police s knihami do spálne, tak sa určite vyhnite umiestneniu nad posteľ.

 

Knihy sa tlačia v rôznych veľkostiach preto je neraz komplikované ich uložiť do knižníc, alebo regálov. Preto sú police veľmi vďačným kusom nábytku. Na policu môžete knihy poukladať veľmi jednoducho, pekne ich zoradiť, hoci aj od toho najväčšieho formátu, po ten najmenší. Police s knihami vyzerajú v každej izbe dobre, tak sa nebojte a zaobstarajte si aj Vy pár políc do Vášho domova.

 

Police sú skvelé, ak chcete mať svoje knihy vždy na očiach, ale zároveň nechcete, aby zaberali veľa priestoru. Police sa vyrábajú v rôznych prevedeniach, dizajnoch a z rôznych materiálov. Najčastejšie vídame police z masívneho dreva, ale nájdu sa aj plastové police, alebo police z kovu. Neraz ide aj o kombináciu týchto materiálov.

 

Viac nájdete aj v našom časopise o bývaní.

 

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:57

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 133388x
Priemerná čítanosť článkov: 5130x

Autor blogu