Založ si blog

Záhradné lavice a záhradné stoly

Záhradné stoly a záhradné lavice

Záhradný stôl predstavuje základ záhradného sedenia. Vyrába sa z masívneho dreva, čo ho predurčuje k vysokej kvalite a dlho trvácnosti. Povrchovou úpravou, ktorou je vo väčšine prípadoch olej odoláva vode, vlhkosti a samozrejme aj ostrému slnku. Štandardnými dĺžkami záhradného stola sú 150 až 200 cm. Avšak v prípade potreby je možné si u výrobcu zadefinovať svoje požadované rozmery.

Neodmysliteľnou súčasťou záhradného stola sú záhradné lavice. Tie sa rovnako ako záhradné stoly vyrábajú z masívneho dreva, ktorého povrchovou úpravou je väčšinou olej. Pri výbere záhradnej lavice sa odporúča výber z rovnakého druhu dreva ako je samotný stôl. Rozmerovo by sa záhradné lavice a záhradný stôl mali zhodovať. Takže ani v tomto prípade nie je žiaden problém výroby rozmerov podľa požiadaviek zákazníka.

Záhradné stoly a záhradné lavice predstavujú dokonalú súčasť každej záhrady. Neváhajte preto a oslovte samotného výrobcu a zadovážte si stoly a lavice podľa svojich predstáv.

 

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 132784x
Priemerná čítanosť článkov: 5107x

Autor blogu