Založ si blog

Manželské postele z masívu

Manželské postele

Posteľ nepredstavuje len priestor, kde spíme poprípade len nejaký interiérový doplnok. Výberom kvalitnej postele si súčasne vyberáme aj pohodlie, relax a súčasne aj zdravý spánok.

Manželská posteľ sa čoraz viac objavuje aj v spálňach ľudí, ktorý sú singel. V prvom rade je to hlavne preto, že dokáže poskytnúť skutočne dostatok priestoru a pohodlia. V ďalšom rade pokiaľ vyberáte posteľ z masívu, ktorá je skutočnou zárukou kvality a pevnosti, vám bude slúžiť po celé desaťročia. V takom prípade nebudete mať dôvod ju meniť.

 

Borovicová posteľ z masívu 90 x 200

Výber postele

Pri výbere vhodnej manželskej postele si najskôr musíte overiť dispozičné riešenie a možné rozmery vašej budúcej postele. Následne si zadefinujte aj vy samy svoje požiadavky, ktoré by mala vaša posteľ spĺňať. Pokiaľ máte možnosť vyskúšajte si posteľ, či vám bude plne poskytovať dostatok priestoru, rovnako je dôležitá aj jeho výška. Ak sa na ňu posadíte, správne by mali vaše kolená vytvárať pravý uhol. To je ideálna výška aj pre vaše kĺby a celkové vaše telo. Veď nikto z nás nerád spí na zemi.

Drevo je prírodný materiál

Masívne drevo je dokonalým prírodným materiálom, ktorý je veľmi tvárny a dokáže sa prispôsobiť ľubovoľnému štýlu, dizajnu a farebného prevedenia.  Tak si môžete vybrať manželské postele v modernom nadčasovom dizajne, ale aj nestarnúcom luxusnom rustikálnom prevedení. Prevedením olej, lak poprípade prírodným moridlom dokážete zmeniť samotný vzhľad manželskej postele a súčasne ju veľmi jednoducho zladiť s celkovým interiérom.

Doplňte aj vy svoju spálňu o skutočne luxusný kúsok a vyberte si manželskú posteľ, ktorá svojim dizajnom a prevedením bude skvostom vašej spálne. Doprajte si oddych na kvalitnej posteli, ktorá poskytne vašej chrbtici dostatočnú oporu a vám tak ochráni  zdravý spánok.

Fotografie a text Nábytok Mirek

 

 

 

 

 

 

 

 

Sauna, výrivky, bazény.

 

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Rusko oteplenie záplavy Orenburg Tomsk rieka

Ruské úrady nariadili evakuáciu záplavami ohrozených lokalít na západe Sibíri

16.04.2024 18:20

Obyvatelia záplavami postihnutých regiónov sa sťažujú na nedostatok pomoci zo strany miestnych i federálnych úradov.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 133300x
Priemerná čítanosť článkov: 5127x

Autor blogu