Založ si blog

Drevené manželské postele

Manželské postele

 

Manželská posteľ sa už v dnešnej dobe stala štandardom každej spálne. Či už na nej spí človek sám alebo sa o ňu delí so svojou polovičkou.

Aj keď existuje veľa druhov materiálu a prevedení, z ktorých sa posteľ vyrába, každý z nás si musí vybrať tú svoju, čo mu bude najviac vyhovovať.

 

Výber manželskej postele však nesmiete za žiadnych okolností podceniť. Môže sa stať, že prvým faktorom, na ktorý budete prihliadať bude cena. Časom však zistíte, že dodatočné opravy a výmeny, ktoré sa obiavia hneď po vypršaní záručnej doby stoja viac ako skutočne kvalitná posteľ. V konečnom dôsledku si musíte uvedomiť, že aj kvalitné postele sa dokážu zaobstarať v priateľnej cene.

Posteľ 160 x 200

Posteľ 160 x 200 od firmy nabytokmirek.sk

 

Drevená manželská posteľ

V prvom rade prihliadajte na materiál, z ktorého je posteľ vyrobená. Ideálnymi sú postele z masívneho dreva. Tie svojou pevnosťou a masívnosťou dokážu poskytnúť dostatok pohodlia a nebudete sa musieť obávať, že vás časom vaša posteľ zradí.

Ďalsím faktorom sú aj rošty, tie musíte vyberať primerane svojej váhe a tiež tomu, či ide o malželskú posteľ, na ktorej spíte sám alebo s partnerom.

Dôležitými faktormi sú aj celkové rozmery samotnej manželskej postele. Nestačí jej rozmer odhadnúť od oka, ale je potrebné aby ste si na ňu skutočne ľahli a pocítili na vlastnej koži priestor, ktorý vám dokáže poskytnúť.

V neposlednom rade je potrebné zvoliť aj vhodný matrac. Manželská posteľ môže byť zložená z dvoch matracov alebo jedného veľkého podľa rozmerov postele. Dva matrace sú jednoduchšie na prepravu avšak pri jednom veľkom matraci pocítite viac pohodlia. Výber je len vás.

Rovnako máte možnosť si vybrať aj zo širokej ponuky dizajnového prevedenia. Či už obľubujete načasový štýl, moderný luxus alebo nestarnúcu rustikálnu eleganciu.

Vyberte si aj vy kvalitnú manželskú posteľ z masívneho dreva, ktorá vás už na prvý pohľad zaujme svojou kvalitou a pevnosťou. Oživte aj vy svoju spálňu eleganciou a luxusom.

Viac rád a tipov nájdete aj v časopise o bývaní

 

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

pellegrini korčok, tv markíza, debata

Posledný prieskum SANEP pred prezidentskými voľbami: Najskôr tesné, potom jasné

19.03.2024 12:30

Hlavnými favoritmi slovenských prezidentských volieb zostávajú Peter Pellegrini a Ivan Korčok. Ako ďaleko je od nich Štefan Harabin?

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 132613x
Priemerná čítanosť článkov: 5101x

Autor blogu