Založ si blog

RUSTIKÁLNY NÁBYTOK

Návrat v čase s rustikálnym nábytkom

Rustikálny nábytok sa považuje za akýsi luxus medzi nábytkom. Je elegantný, stále štýlový a dokáže navodiť atmosféru časov dávno minulých. Rustikálny nábytok sa vyrába so zmyslom pre detail, je kvalitný a dokonalo prepracovaný tak, aby spĺňal aj tie najnáročnejšie požiadavky. Precízne vyrezávanie a kvalitné drevo sú zárukou luxusu.

 

Výhodou rustikálneho nábytku je fakt, že sa hodí do každej miestnosti v dome. Každá izba sa tak môže pýšiť nábytkom, ktorý sa vyznačuje svojim osobitým unikátnym dizajnom. Rustikálny nábytok sa vyrába najmä z dubového, bukového, alebo aj orechového dreva tej najvyššej kvality.

 

Ako spálňový rustikálny nábytok sa označujú rustikálne vyrezávané postele, nočné stolíky, toaletné stolíky, a tiež zrkadlá a šatníkové skrine. Všetko samozrejme v rustikálnom štýle.

Obývacie izby zariadené rustikálnym nábytkom, ktorý je krásne prepracovaný, dokážu vziať aj dych. Rustikálny nábytok v obývačke prináša so sebou neopakovateľnú atmosféru. K základným kusom rustikálneho nábytku, určeného do obývacej izby patrí predovšetkým sedacia súprava a kreslá, vitríny, komody, televízne komody, či konferenčné stolíky. Rustikálny nábytok sa vyrába z toho najkvalitnejšieho masívu a u sedacích súprav sú použité aj iné, rovnako vysoko kvalitné materiály.

Jedálenské zostavy v rustikálnom štýle nepozostávajú len z jedálenských stolov a stoličiek. V jedálni je možné umiestniť aj rôzne vyrezávané komody, almary, príborníky, alebo presklené vitríny, samozrejme v rustikálnom duchu. Jedálenské stoly, ako všetok rustikálny nábytok sú z masívu, vyrezávané, pevné a kvalitné. Stoličky sú čalúnené kvalitnou látkou.

Ak si už zariaďujete celý byt v rustikálnom štýle, nezabúdajte ani na predsieň. Do predsiene môžete umiestniť vešiakovú skriňu, do ktorej si Vaši hostia budú odkladať kabáty.

 

nabytokmirek.sk/sk/rustikalny-nabytok.html priamo od výrobcu

 

07.06.2013

Kupujem RODINNÝ DOM, NA ČO TREBA DAŤ POZOR? Kupujete rodinný dom? Realitnej kancelárii neveríte? Máte obavy, aby všetko bolo v poriadku? Neviete, na čo dať pozor? Neviete, kde získať potrebné informácie? Neviete, čo a kde preveriť?Poradíme vám … Čo by ste mali vedieť? Pri kúpe rodinného domu je potrebné, aby ste sa zameral na dve veci: Na právne [...]

Záhradný nábytok

29.05.2013

Záhradný nábytok z masívu Záhradný nábytok dokáže dokonale umocniť príjemný relax a posedenie v záhrade. Je množstvo rôznych dizajnových prevedení a rovnako aj bohaté materiálové prevedenie záhradného sedenia v rôznych kategóriách. Na svoje si dokáže prísť každý. Od cenovo najdostupnejších ako je plast až po skutočne luxusné záhradné sedenia. Záhradné [...]

Moderný nábytok z masívu

11.05.2013

Moderný nábytok Kvalitný nábytok do spálne alebo obývačky je základom rodinnej pohody . Dnešná moderná bio doba je naklonená ekologickým materiálom , drevo je materiál ktorý overil čas . Ak chcete aby ste vy aj vaše deti mali zdravý spánok odporúčame nábytok z masívu, ktorý je ekologický nezávadný . Záhradný nábytok Do záhradný je najvhodnejší záhradný [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

zahrada

Magazín o trendoch v bývaní .

Štatistiky blogu

Počet článkov: 26
Celková čítanosť: 133446x
Priemerná čítanosť článkov: 5133x

Autor blogu